Vi ønsker 2016 velkommen

Nytt styre med mange nye tanker er på plass

Da ønsker vi 2016 velkommen i Tollnes. 
Nytt styre er på plass med mange nye tanker. Sportslig sett på senior siden hadde vi tidenes dårigste år i Tollnes. Det skal vi gjøre noe med, men vi skal bli gode over tid og da må vi satse lurt. Nye styret ser slik ut på papiret.

Leder, Audun Thorsen
Nest leder, Dag Runar Halvorsen
Materialforv. Dag Runar Halvorsen 
Sekretær, Håkan Larsson
Styremedlem, Michael Rodenbech
Styremedlem, Berit R Røe
Styremedlem, Susanne Halvorsen
Styremedlem, Knut Georg P-Nilsen
Styremedlem, Jon Henrik Enggravslia
Vara medlem, Atle Rui
Vara medlem, Ole Fredrik Hansen
Varamedlem, Kim Andre Forsberg

 

Vi skal i 2016 bli en kvalitetsklubb.
Det er et kjempebra prosjekt fra NFF og TFK sin side. Her må alle som ønsker at Tollnes skal bli en kvalitetsklubb bidra. Mye skal kartlegges og mye skal gjennomgåes. Det vil være både små og store oppgaver, så selv om du ikke har masse tid til over kan du bidra litt. Vi har veldig mange flinke folk i Tollnes, men vi må bruke hverandre smartere. Fordele oppgavene mer og spille på lag med hverandre. Vi har startet med å skrive en sportsplan og vi starter snart med å lage en klubbhåndbok, men her må vi ha hjelp fra flere i Tollnes.

Vi starter med TiT -Trenerløfte i Tollnes-
Første kurs kveld er 14 januar. Alle som trener et lag i Tollnes skal ha en C lisens i bunn, da får alle et bra verktøy i kassen sin. Vi starter også opp med eget trenerfora for dem som trener/bidrar rundt et lag i alderen 6-12 år. Her skal vi møtes for å utveksle øvelser, treninger og erfaringer. Sammen skal vi bli bedre i Tollnes.
Vi viderefører også trenerfora for dem som trener et lag i alderen 13-19 år.

Ny hjemmeside
Ny nettside i samarbeid med 123klubb er under utvikling. Alle lag vil få sin egen lagside og alle vil få bra oversikt over treningstider. Online kalender er prioritertog den ligger allerede ute på vår nye hjemmeside. Ønsker du å jobbe med den nye nettsiden? Bare å ta kontakt.

Vi har mange flere tanker på ting vi ønsker å få til, men det blir viktig at vi gjør ting i riktig rekkefølge. Vi holder også på å sette ned et sportslig utvalg som har kun fokus på det sportslige som skjer i klubben. Styret vil da kunne bruke sin tid på andre ting, men vi får samtidig økt fokuset på det sportslige i klubben. Vi gleder oss til hva 2016 vil bringe.

Godt nytt år til alle sammen!

Sportslig hilsen Audun Thorsen

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift