fbpx

Sosialt samhold og fotballglede hos Tollnes G10

Tollnes G10 har hatt en utfordrende sommer der laget mistet hele fem spillere. Med frykt for at hele kullet skulle gi seg med fotballen, har klubben og laget handlet raskt og satt inn ekstra krefter i form av nye trenere og et sterkt fokus på sosialt samhold.

Som en del av dette har laget blant annet samlet seg på klubbhuset for å se Premier League-kamper sammen. En av høydepunktene var storkampen mellom Manchester United og Liverpool. Trener Mario, som er en stor Manchester United-supporter, hadde inngått et veddemål med laget. Da han tapte, måtte han se dette rivaloppgjøret iført Liverpool-drakt! Det ble en ekstra tung dag for Mario, men en morsom opplevelse for resten av laget.

Sosiale aktiviteter har vært en viktig del av høsten for G10-laget. Sist fredag dro de til Skien Fritidspark for å delta på Aqua Disco, som arrangeres den første fredagen hver måned. Her fikk laget oppleve en ettermiddag fylt med aktiviteter, hyggelige badevakter og en super stemning med musikk som satte rammen for en uforglemmelig kveld.

Det stopper ikke der! Den 10. oktober skal laget dra til Oslo for å se landskampen mellom Norge og Slovenia. For mange av spillerne blir dette første gang de ser stjernespillere som Haaland live på Ullevaal Stadion. Dette er en opplevelse de virkelig gleder seg til!

Samholdet i laget har fått en ny giv!

Tollnes Hele Livet!