fbpx

Kampsammendrag mot Kragerø

Tollnes damelag sikret seg 3 nye poeng mot Kragerø med en imponerende 5-0-seier!

Tollnes dominerte kampen fra start til slutt. Vi styrte spillet og hadde full kontroll på banen. I første omgang burde vi ha scoret 4-5 mål, men marginene var ikke på vår side, og Kragerøs keeper gjorde en god jobb. Forteller Tollnes-trener Rune Jensen!

Pausepraten var inspirerende, og jentene kom ut med fornyet energi. Ida satte inn to kjappe mål og ga oss en sterk ledelse. Vi skapte mange sjanser og spilte flott fotball, og etter 75 minutter scoret Elisabeth og økte ledelsen til 3-0.

Ida fortsatte sitt fantastiske spill og fullførte sitt hattrick med en nydelig scoring alene med keeperen. Vero avsluttet festen med en scoring etter en flott pasning fra Elisabeth, og kampen endte 5-0 til Tollnes.

Damene våre kjemper fortsatt i toppen, og allerede til tirsdag er det ny hjemmekamp. Vi håper mange kommer og heier på Tollnes damelag! 💛🖤⚽️