Påmelding til Sparebank1Telemark vårcup på Tollnes for 11er fotball.

ENDRING! Pga lite påmelding fra J14 16-18 mars blir det kun G16 og G19 den helgen. Tollnes inviterer til den årlige 11er cupen som bare blir mer og mer populær. Her kan du teste formen før seriestart!

Tollnes inviterer til Delta Bilpleiecup på Tollnes Fotballfestival 5. og 6. mai.2018

Flott arrangement for både jenter og gutter i alder 6-13 år.

Tollnes og Sparebank 1 Telemark har inngått et samarbeid.

Ny hovedsponsor er på plass. Det er veldig bra å få inn en så stor og viktig aktør i Tollnes. Sparebanken 1 har lange tradisjoner for å støtte idretten i Telemark.

Treningstider for alle lagene 2018 ligger under -Banekalender-

Hei. Da skal alle treningstidene ligge ut. Det er fordelt på hovedbane og treningsbane. De eldste på hovedbanen og de yngste på treningsbanen. De aller yngste må velge Klyve gymsal for sine treningstider. Er det spørsmål så ring/sms Audun.

Delta bilpleie og Tollnes samarbeider.

Delta Bilpleie er blitt en av Tollnes Fotballs viktige samarbeidpartnere. Tollnes Fotballfestival som arrangeres på Tollnes hvert år i mai, har skiftet navn til DELTA FOTBALLFESTIVAL.

KONGELIGA 2018! Tollnes og FK Tønsberg har startet samarbeid

13 år har Kongeliga holdt på i Vestfold. 13 år har vår nabo fått en ramme rundt treningskampene på vinterstid. 13 år har dem startet vintersesongen med kamper som betyr noe og gitt alt i alle dueller. - Nå har Kongeliga kommet til Telemark også -

Innkalling til årsmøte Tollnes fotball 7. desember

Tollnes 85 år! 27.09.1932

Grattis til alle som følger Tollnes!

Støtt Tollnes fotball

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift